Alles over Foutekleding.com

Foutekleding.com, de webshop voor foute kleding voor zowel jouw, als je huisdier! Heb jij je altijd al afgevraagd waar iedereen toch die leuke foute kleding vandaan haalde? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben foute truien, t-shirts en kersttruien. Zoek je eigenlijk iets voor je trouwe viervoeter of grumpy cat? Geen probleem! Wij hebben ook het leukste assortiment met foute hondenjasjes en kattenpakjes. Je kan dus eigenlijk concluderen dat zodra het iets met foute kleding te doen heeft, foutekleding.com het voor je heeft!

Hoe kwamen wij eigenlijk er op om een website met foute kleding te beginnen?
Stel: je zit op een avond lekker bier te drinken en je bedenkt je opeens dat je binnenkort een leuk festival hebt, maar nog geen toffe outfit hebt. Je ziet op internet dat het een lekker fout feestje is dus je gaat op zoek naar de meest foute kleding die je kant vinden.. Helaas kan je helemaal niets in Nederland vinden, laat staan een bedrijf die deze foute kleding binnen 24uur kan leveren… Wat nu?

Met deze gedachte is Foutekleding.com in het leven geroepen! Al onze medewerkers houden wel van een verschrikkelijk fout feestje, maar wij houden er ook van om onze bestellingen snel en riscoloos binnen te krijgen! Nu hebben wij nooit meer een excuus om niet aanwezig te zijn op een fout feest!

Michel Huigen
Eindbaas

Heeft een foute kat tattoo.

Lars van der meer
Logestiek

Goed fout is niet lelijk.

Anne van Beek
Klantenservice

Proud to be fout.

Fluffer
Huiskat

Niet voor de poes.