De leukste kersttruien van Nederland en Belgie

Kersttrui kopen? Dan zit je bij Superfout.nl goed!

Heb je ooit zulke foute kersttruien gezien?

Bij foutekleding.com zijn wij altijd op zoek naar kleding die zo fout is dat hij eigenlijk niet door de beugel kan, maar soms kom je producten tegen waarvan zelfs wij nog versteld staan!

Voor een leuke kersttrui moet je dit jaar écht bij Superfout.nl zijn! Wij zijn nog geen truien tegengekomen die grappiger zijn dit jaar, jij wel?
Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Donald trump kersttrui? Of zijn tegenhanger: de kersttrui met Kim jong un! Ben je op zoek naar iets milders, kijk dan eens naar de Grumpycat kerst trui! Al met al heeft Superfout.nl iets voor iedereen, en is dat niet waar de kerst om draait?

Zoek je iets anders? Kijk dan hieronder om nóg meer leuke kersttruien te vinden van het merk Superfout!

34,99 incl btw.
Bekijk wenslijst
34,99 incl btw.
-13%
39,99 34,99 incl btw.
34,99 incl btw.

Waar komt de foute kersttrui eigenlijk vandaan?

Dat foute kersttruien al een flink aantal jaar écht een must have item tijdens de kerstperiode zijn geworden, dat is bij ons wel duidelijk, maar waar komt deze hype eigenlijk vandaan? Het korte antwoord is Amerika. Al sinds de jaren ’70 zijn ze hier begonnen met het dragen van lelijke kersttruien, en binnen de kortste tijd ging het van kwaad tot erger. Iedereen wou een foutere trui dragen dan zijn vrienden, familie of collega’s. Het duurde dus ook niet lang voor er officiële foute truien competities geboren waren! Wil jij dit jaar dus de foute truien competitie op het werk winnen? Bekijk dan zeker even de truien van Superfout.nl! Ze kunnen je niet garanderen dat je wint, maar dat je een verdomd goede kans maakt… dat is zeker!

Unisex kersttruien

Vind jij het ook zo vervelend om altijd te moeten zoeken naar je maat en/of jouw foute kleding wel goed bij je staat? Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Alle kleding die wij op de website hebben staan, of promoten is allemaal unisex! Dat wil zeggen dat zowel de kersttrui voor heren als de kersttrui voor dames hierboven bij beide super leuk staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *